Direktlänk till inlägg 29 augusti 2011

Utställningsresultat & grundprov

Av Tania, Martin & Karin - 29 augusti 2011 11:26

I helgen bar det iväg till två utställningar. Det var jag och Karin som åkte utan makar & barn, en minisemester med andra ord :)

Vi bodde hos Kennel Pussentorpet, Kari & Peter som bodde jätte mysigt i utkanten av Göteborg. STORT TACK till er båda för er gästfrihet och all god mat i helgen.

Det här var Karins första utställning på 4 år! Så nu var det verkligen dags att komma igång igen. Vi sällskapade och delade tält med Katarina & Andrea på Knl BigBrazzel, tack för trevligt sällskap och all hjälp! Första utställningen var i Backamo, regnet öste ner över oss när vi kom fram men när bedömningarna väl började på springer så hade det klarnat upp. Ringarna var väldigt små och det var tur att Andrea & Katarina satt upp tältet mitt i natten för det fanns knappt platser.

Först ut var "Mixxa" Hi-Design´s Twist And Shout som blev bästa tikvalp och sen BIM-valp. Sedan var jag in med Hi-Design´s Magic Jelly Bean "Stella" som gick i junior, hon vann klassen med Ck men åkte ur bästa tik senare. "Puma" Hi-Design´s Puma Limited Edition vann öppenklassen med ck och blev bästa tik med CERT slutligen blev hon BIR!   

Jag kan meddela att Karin inte ens hade tänkt ta med Puma då hon är skendräktig, jag övertalade henne! I gruppfinalen långt senare så öste regnet ner över oss igen och vi gick inte vidare. Hemma hos Kari & Peter gick vi en promenad med hundarna då bestämde sig Mixxa & Stella för att ta ett lerdopp i ett dike (tyckte väl att dom skulle hjälpa till att piffa upp sig inför morgondagen) jag var inte lika glad.   

Dag två var SSRK´s utställning i Gustavsberg där var det betydligt bättre utrymme med tält och ringar. Vädret var dock emot oss idag med och det regnade till och från under hela dagen. "Mixxa" Hi-Design´s Twist And Shout blev åter igen bästa tikvalp och BIM-Valp. "Puma" Hi-Design´s Puma Limited Edition ville inte vara med idag alls hon blev 4.a i öppenklassen.

Hi-Design´s Magic Jelly Bean "Stella" vann junior klassen med Ck och blev sedan 3.a bästa tik med CERT. Kan säga att vi är rätt nöjda efter den här helgen   Karin har tom fått blodad tand och sitter och planerar frammåt nu ;)


Här kommer lite bilder på hundarna, lite senare ska vi också fota nya bilder på valparna som nu är 6 veckor och röjer fram, det finns en och annan minismokey galning!


BIR Puma Lp I SEVCH Hi-Design´s Puma Limited Edition, BIM SEU(u)CH Goldmore Gold Dreamer


Hi-Design´s Magic Jelly Bean "Stella"


BIM Hi-Design´s Twist And Shout "Mixxa", BIR Big Brazzel Higher And Higher 


I helgen var det även ett grundprov i avdelning östra där Puma barn från knl mountjoy har deltagit. SEVCH Mountjoy Particoloured Perry blev godkänd med matte Elin Söderlind, STORT grattis till dig och även ett stort grattis till Veronika Forsberg & Monika Jansson som blev godkända med sina hundar.

 

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Tania, Martin & Karin - 18 mars 2017 09:43


  Nu är det äntligen dags för valpar på kennel Hi-Design´s igen! Alba, Backhills Candyfloss har parats med Cesc, Barecho High Quality   Alba är en 5 år gammal tjej med stor trygghet och massor av energi som älskar att träna. Hon hänger med på al...

Av Tania, Martin & Karin - 18 mars 2013 08:26

Under hösten som gått har vi varit på endel utställningar både med springer och cocker. Dom vuxna har fått CK varje gång och valparna har fått HP :) Annars har det inte varit några andra tävlingar. Tania har fullt upp med studier och barnavel. ...

Av Tania, Martin & Karin - 16 juni 2012 18:33

Idag var vi till Nacka Bk för att tävla rallylydnad, detta var premiär tävling för mig och Sandra men Katti hade kört förut. Eftersom Smokey och Puma löper så fick vi vänta med att starta till sist och Mixxa var reservhund men var den sista hunden so...

Av Tania, Martin & Karin - 3 maj 2012 16:19

                        Äntligen lite tid att sitta vid datorn! Det är full fart just nu med jobb, hundfrisörutbildning, valpar och valp :)   Den 21/4 tävlade Katti Grimborg rallylydnad med Puma och fick ihop 89 poäng!   Jättebra jo...

Av Tania, Martin & Karin - 13 april 2012 10:35

Oj vad tiden går fort! Nu är valparna redan 6 veckor och ännu mer oj vad dom växer! Nu har nästan alla nya hussar och mattar varit och hälsat på sin nya familjemedlem. Igår var Lotta och Annette som har pappa Keno och hälsade på med sig hade dom si...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se