Alla inlägg den 31 mars 2012

Av Tania, Martin & Karin - 31 mars 2012 22:50

              Nu är vi tillbaka efter en vecka i fjällen. Min mamma har varit valpvakt och det har gått jättebra då hon är hundvan och även van vid små valpar så ingen nöd på någon varken valpmamma, valpar eller min mamma  


Valparna äter vanlig hundmat nu. Men diar också från Tuva såklart. Det styr hon helt själv när hon känner att det är nog så kommer hon meddela det till sina barn.

Uppblött torrfoder med välling och färskfoder fullkomligt slukar dom. Alla var snabba på att förstå hur man skulle stå och äta, en envisades med att ställa sig över hela valpbaren så jag fick visa honom jättemånga gånger innan han förstod. Eller så var det meningen så ingen annan skulle komma åt maten  

Flyttat till en större hage har dom också så nu hoppas vi på bättre väder så dom kan få gå ut lite. Idag var det ju inget hundväder precis.

Nu får mormor Puma vara hos valparna fritt fram enligt Tuva, men då är hon inte ett dugg intresserad längre...

Ska bli spännande sen när dom kan få umgås med lite andra hundar också, deras moster Kajsa (Fairley Hills´s Unusual Lass) ska få komma och leka med dom och utbilda dom i hundspråk sen. Nog för Tuva kan det, men det är aldrig fel med fler vuxenkontakter innan dom ska ta stora steget och flytta ifrån oss.

Denna vecka blir det lite blandade bilder.


/Karin   

Ovido - Quiz & Flashcards